• Digitalni i jumbo tisak
  • Četverobojni i jednobojni offset tisak
  • Oslikavanje vozila i izrada reklama
  • Graviranje, plastifikacjia, pečati
  • Tampon tisak, sitotisak, tisak na majice
  • Knjižara i papirnica (veleprodaja i maloprodaja)
Povratak


◊ TDA TISKARA, Slavonski Brod ◊ ZADARSKA TISKARA, Zadar ◊

S proizvodnom grafičkom djelatnošću započinjemo davne 1989. godine u Donjim Andrijevcima, registrirani kao mali obiteljski tiskarski obrt "TDA" - Tiskara Donji Andrijevci.

U samom početku bavljenja tiskarskom djelatnošću, bilo je vrlo teško izrađivati raznovrsne proizvode koristeći skromnu i zastarjelu tehnologiju. Obrazovanje, iskustvo i upornost bavljenja grafičkom djelatnošću, pomogli su bržem razvoju i proširenju obrta. Naknadno u obrtu zapošljavamo nekoliko radnika, što zahtjeva daljnja ulaganja u tehnologiju i opremu za rad, kako bi se proširili proizvodni kapaciteti i povećala proizvodnja.

TDA TISKARA nakon 15 godina neprekidnog rada, 2005. godine seli u Slavonski Brod, na atraktivnu lokaciju u ulici dr. Mile Budaka 1, u novi poslovni prostor u sastavu poslovnog tornja Đuro Đaković (Milovićka), gdje je smještena solidno opremljena tiskara.

ZADARSKA TISKARA je novoosnovani izdvojeni proizvodni pogon tvrtke TDA BROD d.o.o., koji započinje s radom u kolovozu 2015. godine na adresi: Zadar, Vladka Mačeka br. 30.

Strojevi i oprema:

Proizvodi i usluge:

Kontaktirajte nas

TDA BROD d.o.o.
35000 Slavonski Brod, dr. Mile Budaka 1

Tel/fax: +385 35 218 763
Tel: +385 35 218 764
E-mail: tda@tda.hr

Saznajte više

Upit za tisak

Ako niste profesionalni grafičar ponekad je teško napraviti kvalitetni upit za ponudu na temelju kojeg možete dobiti konkretne i precizne ponude za tisak...

Saznajte više

Fotogalerija

Pogledajte više